Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2011

Enjoy Holiday!

assalamualaikum.. hello people.. ;)
hurm.. td aku jln2 skodeng belog2 orang.. pastu terbace alh lah entry nie Teringin Jadi Model Magazine Dara.com? tgk dye punye syarat tuu dah OK.. taaapiii, location dye tuu.. aiyooo.. jauh laa.. shah alam tu.. Miss M kat klantan.. macam mane nak pegi.. haduii.. sedeh2! ;(
hmm.. tak nak dah membebel pasal hal tu.. buat jelez jerr! okeh! lets go to our topic.. aku memang enjoy giler laa minggu nie.. almaklum laa skarang kan time SCHOOL HOLIDAY.. 5 hari 5 malam aku jalan2.. p sana p sini.. kesian kat kaki aku.. ngee~ mula2 p pasir puteh... korang kenal?? alaa.. kat c2 laa.. xkan  xknal.. hek3.. okey.. kat pasir puteh tu, aku pegi laa kat sbuah kampung nie, Gong Tengah..  woo uniknye name.. hehe bez giler laa dok sane.. udara nyaman.. maklum lah dkat sawah padi.. next day, pegi machang.. lawat sedare-mare.. then malam tuu singgah Wakaf Che Yeh.. shopping sakan! dapat kain baju kurung satu.. my aunt belanje.. yeeaa! thanks umi..
cantik tak??
lepas tu p…

Thanks To JT!

assalamualaikum.. hello people..
td Miss M berblogwalking dekat Jejaka Terhangat punye belog.. Then, terbace entri nieh, Kami Rela Jadi Santapan Lelaki Ajnabi.. eh.. ape cerita tuh?? ape motif JT buat entri macam tu?? oit! jangan fikir bukan2 pulak ek.. dye cuma bg peringatan kt KAUM HAWA (termasuk Miss M jugak lah) spy  jgn mudah2 share gambar kite kat orang lain.. nak2 lagi pic yg pelik2.. its mean buat memek muka yg bajet comel gituh.. erkk! Miss M pon terasa jugak lah.. yela kan, dulu Miss M pun suke sgt share pic2 Miss M dkat fb.. tapi tu dulu punye cerita lah.. sekarang da tadaa ooo.. anyway thanks lah JT sbb tolong ingatkan kaum2 hawa + Miss M. ;) okey..bye..bye..