Skip to main content

1st Giveaway by Anis and Aina

Assalamualaikum . Hello people . :)

GA lagi . GA lagi . :)
Hari nie Miss M join GA nie . Nampak mnarik jer .


Syarat2 penyertaan :


  • Warganegara Malaysia - DONE
  • Seorang blogger - DONE
  • Follow blog Anis dan Aina - DONE
  • Like fanpage Anis dan Aina - DONE
  • Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk "1st Giveaway by Anis and Aina" - DONE
  • Dalam entry tu, lekatkan banner yg comot kat atas tu dan linkkan ke blogAnis/Aina - DONE
  • Tag sekurang-kurangnya seorang atau lebih. Pastikan mereka tahu - Tagged : CheWawa , Yaya -DONE
  • Dah siap buat entry, copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Anis/Aina - DONE
  • Pastikan link entry dihantar sebelum 27 Disember sbb tu adalah tarikh tutup GA ni -DONE

Nak taw hadiah nye? Tengok bawah !

Senarai hadiah :


1 x Inner Bawal 

1 x Satin Shawl 

1 x Short Skirt 

1 x Chrysanthemum Blouse

1 x Bag //boleh dijadikan beg galas

4 x Voucher RM 15 
2 x pieces Perfume Little Tree

1 x Shawl

1 x chocolate

1 x Satin Shawl

1 x Stripe Blouse

20 pcs x Hijab Pin 

180 x contact lense //boleh pilih warna, power dan size

2 x Cursor
1 x Header 3D
1 x Classic Template
1 x Welcome Note
1 x Opening Note
5 x Classic template
6 x Header
5 x GIF header
1 x Doodle 


See . Menarik kan ? Hah ? Ape ? Nak hadiah tuu ? Kalau nak join ler GA nie . ngee~
Miss M harap Miss dapat GA nie . Nak bag tuu . Cantik sangat . :)

Giveaway nie bermula dari 10 Disember - 27 Disember

KLIK SINI

Comments