Skip to main content

Contest Fashion Gaya Anda

assalamualaikum . hello everyone :)

di tengah malam yang sunyi nie terasa gatal pulak laa tangan aku nie nak menaip .
macam biase lah , Miss M nie kan suka berblogwalking . so . terbuka lah blog Hanis Farhana nie . dye ada buat contest taw , Contest Fashion Gaya Anda . nak join lah .


syarat2 nak join contest nie :

1.Tag 3 orang rakan anda.
2.Wajib like page kitoang.
3.Wajib follow blog anis and myraa.
4.Pilih salah satu gaya antara gaya kat ats tuh.
5.Ambil Banner kat atas tu dan letak kan di entry anda.
6.Buat satu entry pasal Contest Fashion Gaya Anda. 
7.Terbuka pada blogger wanita SAHAJA.
8.Masuk link contest korang dalam comment Anis atau Myra.

nah ! amek kau . nie gambar yang aku pertaruhkan . gaya sopan . sopan tak ? sopan tak ? perasan bangat seh kamu . :D

Miss M tag :
contest nie bermula pada 21 Disember 2011 dan berakhir pada 1 Januari 2012

Comments