Skip to main content

UTP Educamp 2011

Assalamualaikum . Hello people :)

#21 December 2011

kau tahu apa makna tarikh tu ? its means that aku da menjangkau usia tua . err . 17 tu da kira tua erk ? huhu
Selamat tinggal kenangan di usiaku yang lalu . i will missed you . ;(

Ulang tahun Miss M tahun nie paling bermakna sebab Miss M sambut atas kereta wooo menuju ke Tronoh, Perak utk ke UTP Educamp 2011 . memang shok habis sebab tak pernah dalam hidup Miss M sambut birthday atas kereta . haha . korang jangan jelous eh . :)

#22 December 2011

5.00 a.m lagi Miss da bangun dari tidur yang tak seberapa lena disebabkan faktor nervous yang terlampau . yelah kan . seumur hidup tak pernah lagi pegi interview . nie laa kali pertama Miss M pegi interview . around 7 a.m muka aku da terpacak bak tiang bendera dekat chancellor hall . bukan main lagi excited . haha

Alhamdulillah . around 3 p.m sesi interview berjalan dengan jayanya . sekarang masa utk mintak doa banyak2 dengan Allah . result interview akan tahu 8 January 2012 . manusia hanya merancang . Allah yang tentukan . Allah dah tentukan apa yang terbaik utk hambaNya . Allah Maha Berkuasa .

terpaku kejap tengok utp punye library . kelas gitu lorh . nak buat library macam nie jugaklah kat rumah . ha3






library tingkat atas


bajet rajin baca buku.. :)

p/s: sebesar2 dan sebanyak2 terima kasih kepada semua yang sudi wish birthday Miss M . <3

Comments