Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2012

3 Pilihan

Assalamualaikum reader(s) ^_^

Pertama skali nak cakap , SAYA RINDUU SANGAT kat miss blog nie ! Lama betul tak update . Takde idea nak tulis :( huhu

Okeyh ! Back to our topic . 3 pilihan . Apekah itu ??

1. Matrikulasi

2. UiTM
3. UNITEN
Alhamdulillah . Ketiga-tiga permohonan Mizah dapat :) Tapi , Mizah kena buat satu jer pilihan . Matrik ? UiTM ? UNITEN ? Ataupun tiga-tiga ? HAHA . Gila dah tu :P Okey . Sebelum nie da decide tak nak pegi matrik . Saje jer apply takot tak dapat u . Dan sekarang , 2 biji u Mizah dapat . UiTM dan UNITEN . So, lupekan matrik .
Now, UiTM dan UNITEN . UiTM Mizah dapat diploma statistik . Yea ! Memang dulu nak sangat course nie . Tapi bila buat research dan tanya pendapat kawan , course nie kurang sesuai utk Mizah . Memang laa Mizah minat math , tp Mizah kurang minat sikit bab statistik nie . Mizah lebih minat algebra . Ingat nak buat pure math , tapi tak dapat . huh ! so sad ;'(
Takpelaa . Mungkin Allah dah tentukan jalan yang lebih baik buat Mizah . So now tin…