Skip to main content

3 Pilihan

Assalamualaikum reader(s) ^_^

Pertama skali nak cakap , SAYA RINDUU SANGAT kat miss blog nie ! Lama betul tak update . Takde idea nak tulis :( huhu

Okeyh ! Back to our topic . 3 pilihan . Apekah itu ??

1. Matrikulasi

2. UiTM

3. UNITEN

Alhamdulillah . Ketiga-tiga permohonan Mizah dapat :)
Tapi , Mizah kena buat satu jer pilihan . Matrik ? UiTM ? UNITEN ? Ataupun tiga-tiga ? HAHA . Gila dah tu :P Okey . Sebelum nie da decide tak nak pegi matrik . Saje jer apply takot tak dapat u . Dan sekarang , 2 biji u Mizah dapat . UiTM dan UNITEN . So, lupekan matrik .

Now, UiTM dan UNITEN . UiTM Mizah dapat diploma statistik . Yea ! Memang dulu nak sangat course nie . Tapi bila buat research dan tanya pendapat kawan , course nie kurang sesuai utk Mizah . Memang laa Mizah minat math , tp Mizah kurang minat sikit bab statistik nie . Mizah lebih minat algebra . Ingat nak buat pure math , tapi tak dapat . huh ! so sad ;'(

Takpelaa . Mungkin Allah dah tentukan jalan yang lebih baik buat Mizah . So now tinggal UNITEN jelaa . Mizah dapat tawaran asasi perakaunan kat UNITEN . Mujurlah Mizah minat jugak akaun nie . Oleh itu , dengan minat yang ada , dan support dari parents dan kawan-kawan , Mizah decide nak pegi UNITEN ! ohh yeah ! UNITEN ! Tunggu kehadiranku disana . hihihi .

Ouh ! Anyone dapat tawaran dan confirm nak pegi UNITEN tak ? Kampus Sultan Haji Ahmad Shah, Pahang . Cer komen sikit . Nak kenal-kenal dulu . Nanti takde lah rasa janggal sangat kat sana nanti :)

Comments

  1. sye suggestkan awk pergi ke UiTM. sebab sye dari UiTM. ekekekeke..

    ReplyDelete
  2. @Izzah Ab Aziz
    tp course tu x ssuai dgn Mizah laa . huhu . anw , akak amek course ape ?

    ReplyDelete
  3. wah,,sya dapat asasi perakaunan di uniten,,dan kampus d phng gak,,,cheh,,,jom ke uniten

    ReplyDelete
  4. hiii,,sama lh kiter.sy pn blh asasi akaun di uniten,,pahang..wah,,,sklilh kiter

    ReplyDelete

Post a Comment

Hye . Sila tinggalkan komen anda di sini . Tq :)