Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2017

A month later

"Yayy lima hari lagi"
Ok ni lah dialog pada minggu terakhir internship Miza. Setiap hari asyik counting days je sebab tak sabar nak habiskan intern then bebas *kononnya*. Dan Alhamdulillah finally the countdown end on 23 March lepas.


Habis je internship, kena tunaikan satu lagi tanggungjawab yang terakhir sebagai seorang pelajar, which is completekan report dan submit kat lecturer. Huh! Lega. Nasib baik madam tak banyak tanya masa hantar report tu. Ok tu part yang tak penting sangat. Ada yang lagi excited okayy.
The best part is I boleh jumpa my happy faces aka wajah-wajah kesayangan hamba dekat UNITEN ni. Maklumlah 6 bulan terpisah. Kalau dulu hari-hari jumpa, hari-hari gaduh, hari-hari dapat lepak makan dengan diorang. Siapa tak happy kan?
Tapi nasib tak dapat jumpa semua SAHABAT masa tu. Sebab masing-masing ada tanggungjawab sendiri. Ada yang datang awal, ada yang datang lewat. Nak jumpa pun kena sorang-sorang. Sedihhh!


And now, I moved to Sabah. Niatnya mencari rezeki di…